Porond Összművészeti Fesztivál 2020-02-17T09:39:41+00:00

Porond Fesztivál

Képzőművészeti kategória – 2019. nov. 22.

A Generációk Háza szervezésében a Porond Összművészeti Fesztivál képzőművészeti kategóriájára iskolánk 16 tanuló alkotását nyújtotta be.
A munkák előzsűrizése után 10 alkotónk vehetett részt a workshopon. Korcsoportja legjobbjaként Porond emlékplakettel jutalmazták Szabó Lea 3. b és Márhoffer Júlia 4. c osztályos tanulók helyben készített alkotásait. Díjazott diákjaink Kissné Fazekas Gabriella és Horváthné Mischler Gabriella tanítványai. A felső tagozatos tanulókat Schuszter Csilla 7. a osztályos tanuló képviselte, aki 4. helyezést ért el korcsoportjában. Felkészítő tanára: Németh Éva.

Vers-és próza kategória / Ének-zene kategória – 2019.nov. 29.

Az ének-zene kategóriában meghirdetett versenyen a 3. évfolyamból 5 tanuló vett részt. A versenyen összesen 17 tanuló indult, mi pedig az alábbi eredményeket értük el: Avar Ádám (3.a), Gelegonya Alexandra (3.a), Felkai Dorina (3.c) és Koncz Attila (3.a) emléklapban és könyvjutalomban részesültek. Nincs Liliána 3. a osztályos tanuló 3. helyezést ért el. A kiemelkedő produkcióért oklevelet, könyvjutalmat és ajándékutalványt kapott. A versenyre Bakács Leilla és Bata Adrienn készítette fel a gyerekeket.

Gratulálunk minden tanulónak a versenyen való részvételért és a szép eredményekért!